Du kan føle dig tryg

Persondatapolitik

Hos Ingrid Møller Fysioterapi Struer

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for mig, og jeg vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Ingrid Møller Fysioterapi Struer.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser. 

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger jeg indsamler
Hvis du ønsker at købe en ydelse fra mig, har jeg brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Jeg kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og helbredsoplysninger, som er relevante i forhold til din behandling hos mig.

Ingrid Møller Fysioterapi Struer indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig kontakter mig og laver en aftale om konsultation.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://fysingrid.dk/ er: Ingrid Møller Fysioterapi Struer, Fælledevej 17, 7600 Struer, cvr nr. 29468311 

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt evt. komme i kontakt med dig under et behandlingsforløb. Når du betaler pr. mobilepay modtager vi ligeledes dit navn og telefonnummer. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din ydelse. 

Andre modtagere af personoplysninger
Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og jeg overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Jeg har min hjemmeside er hos Webhosting A/S og ANwebdesign.dk og betalingssystem gennem mobilepay, som er databehandler. Alle persondata vil blive opbevaret i sikkert. Jeg anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere mine ydelser bedst muligt. Disse eksterne l